Wat zijn boosts?

'Boost' is een functie die meer zichtbaarheid garandeert voor een artikel dat je verkoopt. Je hebt grotere kans op verkoop nadat je het artikel hebt geboost.

Als je een artikel boost, wordt het weergegeven bovenaan in de Vinted catalogus en feed en ook tussen de allereerste zoekresultaten van de andere leden - 1 keer per dag, voor 3 opeenvolgende dagen.

 

Boost is een betaalfunctie. Met een boost kun je:

  1. Een speciale plek krijgen voor je artikel. Het aantal boosts per week is beperkt. Dit zorgt voor goede zichtbaarheid voor elk artikel dat je besluit te boosten.
  2. De juiste leden bereiken. De zichtbaarheid van een geboost artikel wordt afgestemd op bepaalde criteria, bijv. op de merken die andere leden volgen, dus ook al zie jij het artikel bovenaan in je feed niet, de andere leden zien hem daar wel.
  3. Zie wekelijkse prestatiestatistieken. Ze laten je zien precies hoeveel mensen hebben je artikel gezien en met hem geïnteracteerd.

 

Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de boosts haalt, gebruik ze alleen voor je beste advertenties die onze Catalogusregels volgen.

Update even eerst de foto's en beschrijving van je artikel en zodra je klaar bent - klik op de 'Boosten' knop om aan de slag te gaan. 

Lees meer over hoe je boosts kunt kopen hier.

Heb je iets aan dit antwoord gehad? of